tiistai 31. elokuuta 2010

Syksyn uudet tuulet

Pääskyset eivät enää sirkuta Pynden ateljeen räystään alla. Kurkien näkemiin-huudot kaikuvat kuulaalla syystaivaalla ja matalalta paistava aurinko saa varjot pitenemään. Kesän päättymiseen liittyy aina ripaus haikeutta, vaikka syystuuli tuo mukanaan uuden ajan.

Design Pylsyn syksyn suurin ja odotetuin uutuus on Helsinkiin Urho Kekkosen kadulle avattava Lande-liike, jonka tuo mukanaan palan maaseutua kaupungin kiviseen sydämeen. Lande avataan syys-lokakuun aikana ja myyntitiskin takana häärii Lande-tuotemerkin luoja Anna Pylsy. Seuraahan siis Design Pylsyn nettisivujen, blogin ja Facebook-sivun tiedotusta! Ja kuten arvata saattaa, Pynden väki on ihan täpinöissään!
Lande-tuotesarja on uudistunut harmoniseksi kokonaisuudeksi, joka ammentaa inspiraatiota suomalaisesta maaseudusta. Tämän viikon Habitare-messuilla Helsingin messukeskuksella esitellään syksyn uutuustuotteena huopaiset patakintaat:

Vaikka Design Pylsy saa Lande-liikkeellään tukevan jalansijan Helsingistä, säilyy yrityksen kotipaikka edelleen Joutsan maalaismaisemissa. Syksyllä Design Pylsyn ateljee on auki maanantaista perjantaihin klo 10-16, mutta syksyn messukiireiden vuoksi kannattaa soittaa ateljeelle varmistuakseen siitä, että ateljeella ollaan paikalla.
Kesän päättymisen haikeuden sijaan on aika avata ovi syksylle. Kesän hentojen kukkasien tilalle on nyt hyvä aika hakea metsästä maljakkoon pieni männyn taimi juurineen. Näin koti täyttyy suloisesta metsän tuoksusta. Pimeät illat tuovat mukanaan uudet nautinnot: kynttilät ja kodin lämpö johdattavat ihanasti tulevaan talveen!

1 kommentti: