tiistai 1. syyskuuta 2009

Pynden oma blogi

Tervetuloa Design Pylsyn blogiin! Tämä on samalla tervetulokutsu kaikille, jopa kirjoittajalle, sillä nyt Pynden tarinat polkaistaan kunnolla käyntiin. Aloitetaan vaikkapa tuolla Pyndellä. Se tarkoittaa Joutsan Pynnölän kylän vanhaa koulua, jossa Design Pylsyn ateljee sijaitsee. Kun Design Pylsyn vanha paja paloi ja yritys siirtyi kyläkoululle, ruvettiin uutta paikkaa kutsumaan puheissa Pyndeksi, mihin muotoon Pynnölä taipui kovin näppärästi. Pynde ei sen koommin ole virallistunut, vaan se on säilynyt mukavana lempinimenä kunnes rupesimme miettimään tälle blogille nimeä. Ja miksi siis juuri Pynde? Tämän blogin on tarkoitus olla samanlainen kuin vierailu ateljeellakin, siellä oikeassa Pyndessä: tunnelmallinen, hyväntuulinen ja kuitenkin kevyt ja raikas. Blogista tulee jatkossa löytymään juuri nämä asiat, sillä täältä löydät Design Pylsyn uutuustuotteita, kattaus- ja sisustusvinkkejä, suloisia tunnelmapaloja ja hauskoja tarinoita ja sattumuksia, joita Pynden hirsiseinät pitävät sisällään. Astu siis peremmälle ja tee olosi mukavaksi!

1 kommentti:

  1. Kiva, kun perustit oman blogin. On mielekästä seurata Pynden elämää Pöndellä. :) Varsinkin kun ei kaikkea tarvitse mielikuvituksissaan ajatella, vaan Pynde on jo paikkana tuttu. Onnea uudelle blogille. :)
    Toivoisin vielä, että tuohon profiilin valintaan voisi lisätä kohdan URL-osoitetta varten, jotta muidenkin kuin alla olevien blogien omistajatkin voisivat linkittää oman bloginsa osoitteet. :)

    Tarjuska
    http://jaakotar.vuodatus.net/

    VastaaPoista