torstai 3. syyskuuta 2009

Säilytysrasioita ja noidansolmuja

Toivottavasti olette löytäneet tienne uuteen blogiin! Kuten ensimmäisen kirjoituksen lupaus kuului, esittelemme nyt Design Pylsyn uutuustuotteita syksylle 2009. Painokuvioin koristeltu huopa on kuulunut jo pidemmän aikaa Design Pylsyn tuoteperheeseen lasinalusien, pannunalusien, patalappujen ja tablettien muodossa. Tänä syksynä myyntiin tuli myös jämäkästä huovasta valmistetut säilytysrasiat, joita on kolmea eri kokoa YY, KAA ja KOO. Säilytysrasioita voi käyttää vaikkapa olohuoneen pöydällä kaukosäätimiä varten tai yöpöydällä korujen säilytykseen.

Syksyn uutuuskuvio on noidansolmu. Noidansolmu-kuviota on käytetty erityisesti Keski-Euroopassa ja meille tutumpi muunnelma tästä vanhasta symbolista on hannunvaakuna. Tämän keskiajalta peräisin olevan symbolin on uskottu karkottavan pahoja henkiä ja tuovan hyvää onnea kantajalleen. Jospa se toisi hyvää onnea myös nykyaikana? Design Pylsyn tuotteissa noidansolmu löytyy kodintekstiileistä ja paidoista. Lisäksi noidansolmu löytyy heijastimena tuttujen hirven ja auringon rinnalta.

2 kommenttia:

  1. Kivoja uusia tuotteita! :)

    VastaaPoista
  2. Hauskoja nuo nätit säilytysrasiat. :) Voitin muuten Sulontalontalon arvonnassa kivan huopaisen, luonnnonvalkoisen kalanruotoisen patalapun sekä samaan tuotesarjaan kuuluvan mustan astiapyyhkeen. Kiitos! :)

    VastaaPoista