keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Loppusyksyn kaikuja

Pynden pihalla on parhaillaan suuri työmaa. Kaivinkone on kääntänyt koko pihan ympäri vesiputkien ja sähkökaapeleiden asennusta varten. Nyt pihan poikki risteilee juoksuhautoja ja koko miljöö on kuin pommin jäljiltä. Kaiken huipuksi eilen sattui lokakuinen sadepäivä, joka sai pihan muuttumaan kunnon mutavelliksi ja kuran kulkeutumaan kengissä aina sisälle saakka! Lopputuloksesta odotetaan kuitenkin hyvää, sillä Pynden pihalle asennetaan pihavaloja ja suihkulähde, istutetaan puita ja pensaita sekä rakennetaan viihtyisä pergola.

Marraskuussa Design Pylsy osallistuu kolmille messuille peräkkäisinä viikonloppuina. Tämän viikon lopulla 31.10.-1.11. on edessä KÄTEVÄ-käsityömessut Lahdessa. Helsingin Kädentaitomessut ovat 6.-8.11. Elävä maaseutu -messujen yhteydessä. Tampereella vietetään kädentaitomessuja sen sijaan 13.11.-15.11. Tervetuloa ostoksille! Muistakaahan myös tuleva isänpäivä! Design Pylsyn laadukkaat käyttötekstiilit ovat ilahduttava lahja isälle!

Syksy alkaa kaartua hiljalleen kohti joulunodotusta. Pyndessä rakastetaan joulua ja sen tunnelmaa yli kaiken ja ateljee alkaa pukeutua pikkuhiljaa joulun juhla-asuun. Pynden joulunavausta vietetään 28.11. klo 12- 20. Tule tekemään joululahjaostoksia ja nauttimaan talvisesta sinisestä hetkestä tunnelmalliseen Pyndeen, josta ei voi lähteä pois saamatta ripausta joulumieltä mukaansa!

2 kommenttia:

  1. Ehtiikö pihamaa valmistua Joulunavaukseen 28.11. - vai loikimmeko jouksuhaudoissa?

    Kysyy tonttu kömpelöjalka

    VastaaPoista
  2. Pihamaa on jo tasainen, joten tonttu Kömpelöjalkakin pääsee varmasti vaivattomasti pihan poikki! :)

    VastaaPoista